Containerpark bezoek 

Lfs Movers biedt ook containerparkdiensten aan om u te helpen bij het afvoeren van ongewenste items of materialen na een verhuizing of tijdens een opruimproces. We kunnen containers leveren in verschillende maten, afhankelijk van uw behoeften, en ons team zal u helpen de items in de container te laden. Zodra de container vol is, zullen we deze transporteren naar de juiste recycling- of afvalfaciliteit. Onze containerparkdiensten bieden een handige en milieuvriendelijke oplossing voor het beheren van overtollige materialen of afval. Voor kleine hoeveelheden items zullen we zeker een kleine vrachtwagen gebruiken om het afval op te halen.

Demontage - montage diensten

Wanneer het gaat om het verhuizen van meubels, kan het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten een groot gedoe zijn. Maar met LFS Movers hoef je je nergens zorgen over te maken. Ons team van experts heeft de vaardigheden en gereedschappen die nodig zijn om je meubels snel en efficiënt uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. We halen je items voorzichtig uit elkaar, pakken ze veilig in voor transport en zetten ze vervolgens weer in elkaar op je nieuwe locatie. Bespaar jezelf de tijd en moeite om het zelf te doen - laat ons het voor je regelen.

Inpakken - uitpakken diensten

LFS Movers begrijpt dat het inpakken en uitpakken van spullen een tijdrovende en overweldigende taak kan zijn. Daarom bieden we professionele inpak- en uitpakdiensten om uw verhuizing zo stressvrij mogelijk te maken. Ons getrainde en ervaren team zal uw bezittingen met zorg behandelen en ervoor zorgen dat ze tijdens het transport goed zijn ingepakt en beschermd. Of u nu hulp nodig heeft bij enkele fragiele items of uw hele huishouden, wij hebben u gedekt.

Schoonmaak na de verhuizing

Bij Lfs Movers bieden we ook schoonmaakdiensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten voor of na de verhuizing. Ons team van ervaren schoonmakers zorgt ervoor dat de ruimtes brandschoon zijn en klaar zijn voor de volgende bewoner. We gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakproducten en technieken om een veilige en gezonde omgeving te garanderen voor onze klanten. Of het nu gaat om een grondige schoonmaak of gewoon een snelle opruiming, we staan hier klaar om uw verhuizing zo stressvrij mogelijk te maken.