Storage

Lfs Movers biedt betrouwbare en veilige opslagdiensten aan om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu uw spullen voor een korte of langere periode wilt opslaan, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze opslagfaciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen en klimaatbeheersing om de veiligheid en bescherming van uw spullen te waarborgen. Ons team van experts zal u helpen bij het kiezen van de juiste opslagoptie die het beste past bij uw behoeften en budget.

Openingstijden magazijn

Ons magazijn voor meubelopslag is op afspraak geopend op:

Maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Zaterdag van 9.00 uur tot 14.00 uur

 

Waarom Lfs Movers - opslagdiensten?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Lfs Movers voor opslagdiensten:

  1. Beveiliging: Lfs Movers biedt veilige opslagfaciliteiten met 24/7 surveillance en beperkte toegang, wat de veiligheid en bescherming van uw spullen garandeert.
  2. Flexibiliteit: Lfs Movers biedt flexibele opslagopties, inclusief kortetermijn- en langetermijnopslagoplossingen, evenals aangepaste opslagplannen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  3. Klimaatbeheersing: De opslagfaciliteiten van Lfs Movers zijn uitgerust met klimaatbeheersingssystemen om uw gevoelige items te beschermen tegen extreme temperaturen, vochtigheid en andere omgevingsfactoren.
  4. Verzekering: Lfs Movers biedt verzekeringsdekking voor uw opgeslagen spullen, waardoor u gemoedsrust en extra bescherming heeft.
  5. Professionaliteit: Lfs Movers is een professioneel en betrouwbaar verhuis- en opslagbedrijf met jarenlange ervaring, hoog opgeleid personeel en moderne apparatuur om aan al uw opslagbehoeften te voldoen.