Verhuis particuliere klanten

Wie houdt van verhuizingen? In feite, niemand! Een verhuis betekent tijd en werk. Wij helpen je graag je tijd te sparen en heel wat werk te verminderen ! 


Wat kan u van ons verwachten? 

Gratis volume berekenen

Op basis van uw volume en persoonlijke gespreek berekenen wij een gratis offerte . 

Gratis offerte

Neem jou tijd om goed na te denken of deze offerte bij u past. Wij kunnen de offerte bespreken en de diensten aanpassen.

Gratis verhuisplan

U weet altijd wat er gebeurt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven gaan we samen met u een gedetailleerd plan vastleggen met datums en acties. 

Professioneel inpakken & transport

Onze ervarende team gaat alle uw bezittingen inpakken en beschermen zodat ze het beweging tijdens de reis minimaliseert. 
Afhankelijk van uw specifieke wensen verzenden wij uw goederen via weg , lucht, zee of spoor. Rekening houdend met kosten, timing en efficiëntie, zoeken wij samen met u naar de juiste oplossing.

Levering & uitpakken

We bezorgen en lossen alles in de kamers die je hebt gespecificeerd en pakken uit, zodat je nieuwe leven kan meteen beginnen.

Tevreden klanten

Wij zijn niet tevreden van onze werk, behalve als jij het bent ! Als wij klaar zijn met uw verhuis, vragen wij u vriendelijk om een feedback achter te laten. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren en het helpt ook onze klanten bij hun keuze. 

Tools

Volume zelf berekenen? Dat kan ! Download de volumecalculator ! 

LFS Volume Calculator NDL
Excel – 118,0 KB