Corporate klanten

Lfs Movers kan ook samen met bedrijven van elke omvang werken, om de volledige verhuizing van hun werknemers uitvoeren, met inachtneming van het bedrijfsbeleid.


Wat kan u van ons verwachten? 

Volume berekening en bespreking 

LFS Volume Calculator NDL
Excel – 118,0 KB 184 downloads

U mag ons een lijst of de ingevulde volume calculator terug sturen, zodat wij uw volume berekenen. Wij bespreken nadien uw vereisten en voorwaarden . Dit helpt ons om een correcte offerte te berekenen en uw verhuis efficiënt en kwalitatief te laten verlopen. 

Gratis offerte

Nadat u uw akkoord hebt gegeven gaan we samen met u een gedetailleerd plan vastleggen met datums en acties. U weet altijd wat er gebeurt.

Professioneel inpakken & uitpak

Onze ervarende team gaat alle uw bezittingen inpakken en beschermen zodat ze het beweging tijdens de reis minimaliseert. 
Afhankelijk van uw specifieke wensen verzenden wij uw goederen via weg , lucht, zee of spoor. Rekening houdend met kosten, timing en efficiëntie, zoeken wij samen met u naar de juiste oplossing.

In België, kan Lfs Movers alles uitpakken en plaatsen in de ruimtes die je hebt gespecificeerd , zodat je nieuwe leven kan meteen beginnen.

Tevreden klanten

Wij zijn niet tevreden van onze werk, behalve als jij het bent ! Als wij klaar zijn met uw verhuis, vragen wij u vriendelijk om een feedback achter te laten. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren en het helpt ook onze klanten bij hun keuze.