Home » Over LFS

Over LFS Movers

Lfs of Leuven Full Service is een bedrijf met ervaring in verhuizingen en schoonmaak. Vanaf het begin waren we gemotiveerd om kwaliteitsdiensten aan te bieden in dit marktsegment.

Een bedrijf op dit gebied is moeilijk te ontwikkelen vanwege de grote concurrentie, maar ook vanwege de subjectiviteit van de mensen waarmee we in contact komen. Om deze reden hebben we een bedrijf opgericht met verantwoordelijke en opgeleide medewerkers die zelfs aan de meest veeleisende wensen voldoen.

Alleen door kwaliteitsdiensten aan te bieden, kunnen we met u meegroeien. We zijn een serieus bedrijf en we willen het beste werk doen, waar onze hulp nodig is. In de loop van de tijd hebben wij complexe projecten voltooid, zowel als omvang maar ook als moeilijkheidsgraad.

In de loop van de tijd hebben wij een stabiel portfolio van klanten kunnen maken, die bij ons terug komen voor de kwaliteit van onze diensten. Wilt u een bedrijf dat vooral de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan, bel dan Lfs !

LFS Movers biedt complete en kwalitatieve verhuis diensten voor particulieren en bedrijven. 

 

Onze professionele inpakkers beschikken over de nodige ervaring om alle type goederen in te pakken. Het inpakken gebeurt rekening houdend met uw wensen, het budget en het nodige type transport.

Elke doos, elk meubelstuk wordt genumereerd en genoteerd op een inventarislijst.


LFS MOVERS biedt u ook een verhuislift aan . De professionele liftbedieners zijn opgeleid en ze verplaatsen uw inboedel met de grootste zorg.

 

Door gebruik te maken van onze diensten, bent u verzekerd tegen mogelijke schade aan uw goederen en meubilair. Indien de basis verzekering niet aan uw wensen voldoet, biedt LFS MOVERS een "alle risico's" verzekering aan !

Waarvoor heeft u onze hulp nodig? 

VERHUIZINGEN , OPRUIMEN , CONTAINERPARK , SCHOONMAAK => alle diensten bij een adres